Forum

Z veseljem vam javljamo, da se člani DLVS zbiramo na spletnem forumu GARTLC.

V okviru foruma imamo svoje mesto v skupini Vrtnice. Na stran spletnega foruma pridete s klikom na naslednjo povezavo:

http://gartlc.mojforum.si/

V vsakem trenutku nas lahko berete, če pa bi se nam radi pridružili in tudi kaj napisali ali pokazali slike svojih vrtnic, sledite spodnjim navodilom. Predstavitve zasebnih rožnikov so vidne le registriranim članom foruma.

V sklopu Gartlca skupaj kupujemo vrtnice, si delimo stroške poštnine in si tako in drugače pomagamo. Redni člani Gartlca smo tekom let spletli virtualne in tudi osebne vezi in se medsebojno obiskujemo v zasebnih rožnikih, ki so javnosti sicer zaprti.
Kratka navodila za registracijo:

1. Desno zgoraj v spletnem forumu se nahaja povezava, s katero se lahko registrirate v spletni forum, z miško kliknite nanjo.

Povezava izgleda takole:    Registriraj se 

2. Odpre se novo okno v katerem si lahko preberete pogoje za registracijo. Če se s pogoji strinjate, z miško kliknite na povezavo, ki izgleda takole: Sprejemam pogoje in sem star(a) več kot ali točno 13 let.

3. Odpre se novo okno v katerega vpišete svoje podatke, obvezna so le polja, označena z *. Ostala polja lahko pustite prazna.

 

Uporabniško ime: *
Elektronski naslov: *
Geslo: *
Potrdi geslo: *

Uporabniško ime je ime, s katerim boste dostopali na forum. Nikakor ne uporabite svojega pravega imena in priimka. Uporabniki spletnih forumov ponavadi kot uporabniško ime  domislijo vzdevek (v računalniškem jeziku se mu pravi nickname).

Elektronski naslov: Vpišete naslov, na katerega bi radi prejeli podatke o registraciji in dovoljenje za dostop. Vaš elektronski naslov pri uporabi strani ni viden drugim uporabnikom.

Geslo: Vpišete geslo, s katerim se boste prijavljali na stran.

Potrdi geslo: Gornje geslo zaradi potrditve vpišete ponovno.

4. Ko ste vpisali podatke, na isti strani na dnu strani z miško kliknete na gumb Pošlji, ki izgleda takole:

  
5. Ko bo administrator odobril vaš vpis, bo na elektronski naslov, ki ste ga navedli pri vpisu, prišlo elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi podatki za nadaljevanje uporabe foruma.
VESELIMO SE SODELOVANJA!

Objavi komentar